Stighter & Partners - registeraccountants

  1.  Home
  2. > Dienstverlening

DIENSTVERLENING

Wij verrichten onder meer de volgende diensten:

  • Controle en samenstellen van jaarrekeningen
  • Fiscale advisering inclusief het opmaken van allerlei soorten overeenkomsten en verzorgen van belasting aangiftes
  • Verrichten van due diligence onderzoeken
  • Onderhandelingen en begeleiding bij fusie, overname en verkoop van ondernemingen
  • Verzorgen van inbreng- en splitsingsverklaringen
  • Waardebepaling van ondernemingen
  • Advisering met betrekking tot administratieve organisatie en interne beheersing
  • Afgeven bijzonder (controle)verklaringen.

Via onze zusterorganisatie Administratiekantoor Balansch BV (www.balansch.nl) kunnen wij ook uw boekhouding en/of  salarisadministratie verzorgen.

Op alle van de hierboven weergegeven gebieden heeft ons team meer dan voldoende ervaring. Door deze uitgebreide ervaring, zijn wij in staat uw sparringpartner te zijn op vele aspecten die belangrijk zijn bij het ondernemen.

Mede dankzij onze AFM vergunning zijn wij volledig geëquipeerd om ook grotere ondernemingen tot onze klantenkring te rekenen. Onze aansluiting bij het INAA (International Network of Accountants and Auditors) maakt het zelfs mogelijk om een gehele werelddekking ten aanzien van onze dienstverlening te bieden, zodat ook internationalisatie geen belemmering is in de uitvoering van onze werkzaamheden.

Vanwege onze maatschappelijke betrokkenheid, verrichten wij ook werkzaamheden voor algemeen nut beogende instellingen (ANBI), en stemmen wij onze tariefstelling graag af op het doel van de betrokken instellingen.

Wij willen graag een sparringpartner zijn voor onze cliënten op alle aspecten die belangrijk zijn bij het ondernemen zoals fiscale, organisatorische, financiële, juridische en sociale werkgevers aspecten.

 

OPTIMALISATIE DIENSTVERLENING

Om optimalisatie van onze dienstverlening te realiseren en om verrassingen te voorkomen, streven wij een open communicatie met onze cliënten na. Dat wil zeggen dat regelmatig afstemming plaatsvindt tussen cliënt en accountant.

Deze afstemming richt zich niet alleen op de te verrichten werkzaamheden, de reeds verrichte werkzaamheden en de resultaten hiervan, maar evenzeer op onze relatie, de verwachtingen van de cliënt en de accountantskosten.