Stighter & Partners - registeraccountants

  1.  Home
  2. > Nieuws

Onze nieuwsbrief

Middels onze nieuwsbrief houden wij onze relaties periodiek op de hoogte van financieel-economische, juridische en fiscale ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen die ook voor uw bedrijf relevant kunnen zijn? Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Na aanmelding op onze nieuwsbrief ontvangt u een e-mail. Hierin dient u middels de link de aanmelding te bevestigen. Mocht u de bevestigingsmail niet hebben ontvangen, dan is mogelijk uw e-mail adres verkeerd ingevuld. Probeert u het dan nog een keer of neem contact met ons op.

De gegevens zullen alleen door Stighter & Partners worden gebruikt en derhalve niet aan derden worden verstrekt.

 

Actueel nieuws

Naast de nieuwsbrief en dagelijkse berichten in de media, publiceren wij regelmatig actuele nieuwsberichten op onze website. Deze nieuwsberichten variëren van vaktechnische ontwikkelingen op accountancy gebied, fiscale wijzigingen voor u privé of uw onderneming tot gebeurtenissen op gebied van ICT en ontwikkelingen in uw branche.

Het laatst toegevoegde nieuws item wordt op de home pagina weergegeven. Een overzicht van al het actuele nieuws en het nieuwsarchief is op onze nieuwspagina terug te vinden.

 

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van onze nieuwsbrief of nieuwsberichten op de website vragen hebben, dan kunt u altijd met ons contact opnemen.

Nu in de media