Stighter & Partners - registeraccountants

  1.  Home
  2. > Partners

PARTNERS

Ons kantoor heeft twee partners, te weten Paul de Goed (1962) en Henry Bootsveld (1966). Beiden zijn registeraccountant en hebben een lange staat van dienst.

Paul de GoedPaul heeft na zijn middelbare school met goed gevolg de NIVRA opleiding afgerond. Paul is zijn loopbaan begonnen als assistent accountant bij PwC, alwaar hij jaren een uitgebreide nationale en internationale klantenkring bediende en leiding gaf aan kleine en grotere controle teams. Na 17 jaar wilde Paul zelfstandig in een kleinschaligere omgeving ondernemen en heeft toen samen met Henry Bootsveld een positie verworven in het kort daarvoor opgerichte kantoor van Stighter & Partners.

Paul zijn klantenkring is uitgebreid en zeer veelzijdig. De nadruk ligt echter op de bediening van klanten in de DGA-praktijk. Dit zijn ook de grotere en wettelijk controleplichtige ondernemingen. Daarnaast heeft Paul een sterke focus op de dienstverlening aan internationale klanten, waarbij zijn werkgebied tot ver over de landsgrenzen gaat.

Naast zijn werkzaamheden binnen Stighter & Partners vervult Paul meerdere bestuursfuncties en sociaal maatschappelijke functies.

Henry heeft na zijn middelbare school het hoger beroepsonderwijs doorlopen om na een postdoctorale accountancy opleiding zich te kunnen laten inschrijven als registeraccountant. Ook Henry is zijn loopbaan begonnen bij PwC en heeft in 1995 deze organisatie vaarwel gezegd en is een eigen accountantskantoor begonnen. Vanaf 1999 werken Henry en Paul samen binnen Stighter & Partners. Naast zijn veelomvattende klantenkring, heeft Henry nog lange tijd als universitair docent Accountantscontrole opgetreden.

Henry heeft een uitgebreide klantenkring en heeft een sterke focus op de DGA-praktijk. Ook Henry verricht wettelijke controle opdrachten en heeft daarnaast een grote samenstel praktijk. Naast zijn werkzaamheden binnen het kantoor is Henry ook actief  geweest als reviewer bij het SRA.