Stighter & Partners - registeraccountants

  1. Home
  2. > Vacatures
  3. > Vacature assistent accountant

Assistent accountant

Op zowel onze vestiging Amsterdam als onze vestiging Alkmaar hebben wij vacatures. Werken voor zeer leuke cliënten in een professionele en dynamische omgeving, dan moet je bij Stighter & Partners zijn. Een accountantsorganisatie die niet alleen nationaal, maar ook internationaal actief is, die veel uitdagingen biedt! Schroom niet en reageer!

En als je kiest voor Amsterdam, dan kom je te werken in een nieuwe hypermoderne werkomgeving!

Functie omschrijving

Een beginnend assistent-accountant heeft al enige ervaring opgedaan in de accountancy of komt net van school af. Start je met een accountancy studie of ben je er reeds mee begonnen, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Zorg wel dat je ook nog creatief en no-nonsens bent. Dat maakt jou de ideale collega in ons team.

Taken

  • Je assisteert binnen het team bij de controle en / of de samenstelling van de jaarrekening;
  • Je verricht detailcontrolewerkzaamheden;
  • Je analyseert de (financiële) gegevens van de klant.

Functie eisen

  • Je bent bezig met of je gaat binnenkort starten met een accountancy gerichte opleiding;
  • Communicatief vaardig, daadkrachtig en representatief;
  • Gevoel voor humor.

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden bieden de mogelijkheid van flexibel werken, dat wil zeggen je bepaalt je eigen begin en eindtijd. Voorts kennen wij naast de reguliere arbeidsvoorwaarden een riante verlofregeling en ook een fitheidsbonus. En de salarissen die wij betalen zijn nog steeds goed te noemen.

Over het kantoor

Stighter & Partners is een accountantsorganisatie met twee vestigingen (Amsterdam en Alkmaar) en een eigen fiscale afdeling. Stighter & Partners combineert de kwaliteit van een groot kantoor met de flexibiliteit van een kleine organisatie. Korte communicatielijnen staan hoog in het vaandel. Onze medewerkers vinden een persoonlijke betrokkenheid bij onze cliënten zeer belangrijk. Hiermee zijn wij in staat onze cliënten van dienst te zijn en méér te bieden dan accountantscontrole alleen. Wij geven concrete adviezen, die zijn toegespitst op een specifieke situatie, in plaats van ‘standaard’oplossingen. Verder is ons kantoor lid van het SRA en internationaal aangesloten bij het INAA-netwerk.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.