Stighter & Partners - registeraccountants

 1. Home
 2. > Vacatures
 3. > Vacature manager accountancy

Manager accountancy

Werken voor zeer leuke cliënten in een professionele en dynamische omgeving, dan moet je bij Stighter & Partners zijn. Een accountantsorganisatie die niet alleen nationaal, maar ook internationaal actief is, die veel uitdagingen biedt! Schroom niet en reageer!

En als je kiest voor Amsterdam, dan kom je te werken in een nieuwe hypermoderne werkomgeving!

Functie omschrijving

Je bent eerste aanspreekpunt voor de cliënt op het gebied van accountancy en andere financiële en eventueel fiscale vraagstukken. Daarnaast maak je onderdeel uit van het management team. Is dat wat je ambieert, en meer, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Zorg wel dat je ook nog creatief en no-nonsens bent. Dat maakt jou de ideale collega in ons team.

Taken

Wij verwachten van een manager niet alleen dat hij of zij zijn of haar eigen cliënten bedient, maar tevens ook een actieve rol vervult in het managen van het kantoor en de collega’s. Meer in het bijzonder houdt dit in dat je oog hebt voor de volgende zaken:

 • Signaleren van advies mogelijkheden;
 • Onderhouden van contacten met klanten en collega's;
 • Aandeel leveren in het opstellen van offertes en het maken van prijs afspraken
 • Voorbereiden van de jaarrekening, management letter en overige rapportages;
 • Begeleiden van opdrachtleider en gevorderd assistent accountants;
 • Onderhouden van contacten met de verantwoordelijk partner.

Functie eisen

 • Je hebt een (bijna) afgeronde accountancy opleiding;
 • Je hebt meerdere jaren relevante ervaring in de accountancy opgedaan;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en bent ondernemend.

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden bieden de mogelijkheid van flexibel werken, dat wil zeggen je bepaalt je eigen begin en eindtijd. Voorts kennen wij naast de reguliere goede arbeidsvoorwaarden een riante verlofregeling en ook een fitheidsbonus.

Over het kantoor

Stighter & Partners is een accountantsorganisatie met twee vestigingen (Amsterdam en Alkmaar) en een eigen fiscale afdeling. Stighter & Partners combineert de kwaliteit van een groot kantoor met de flexibiliteit van een kleine organisatie. Korte communicatielijnen staan hoog in het vaandel. Onze medewerkers vinden een persoonlijke betrokkenheid bij onze cliënten zeer belangrijk. Hiermee zijn wij in staat onze cliënten van dienst te zijn en méér te bieden dan accountantscontrole alleen. Wij geven concrete adviezen, die zijn toegespitst op een specifieke situatie, in plaats van ‘standaard’oplossingen. Verder is ons kantoor lid van het SRA en internationaal aangesloten bij het INAA-netwerk.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.